Ons bedrijf

Wij zijn 25 jaar actief als professionele outdoor organisatie. Met ons terrein aan de Brielse Maas, omringd door bos, water en prachtige natuur is dit de ideale plek voor een actieve dag uit! Als een van de eerste outdoor organisaties in Nederland begonnen wij met het nog altijd populaire paintball. Inmiddels verzorgen wij een grote variatie aan activiteiten.

Maatwerk

Door ons grote aanbod aan activiteiten is er voor ieder wat wils! Combineer onze activiteiten, waardoor jong en oud, dames en heren, kleine en grote groepen bij ons terecht kunnen voor een complete dag plezier en beleving.

Eten en Drinken

Onze gezellige parasolbar uit Oostenrijk met uitzicht op het speelveld, openhaard, loungeplekken en grote picknicktafels bieden de mogelijkheden voor een gezellige lunch of BBQ.

Veiligheid en hygiëne

Veiligheid en hygiëne zijn bij ons een prioriteit. Outdoor Brielle beschikt over het veiligheidskeurmerk (TÜV-Vebon). Onze uitrustingen en materialen voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen. Na het gebruik worden alle materialen nagekeken, schoongemaakt en klaargemaakt voor de volgende gast. De camouflagepakken en andere beschermende uitrusting worden na gebruik goed gewassen.

Het hele jaar geopend!

In de winter is het bij Outdoor Brielle ook goed vertoeven! Diverse activiteiten kunnen prima in het winterlandschap ondernomen worden, de actie en inspanning houden je daarbij warm. De openhaard staat aan, waardoor je ook na de activiteit goed warm wordt gehouden.

Vebon TUV

Copyright 2024
Disclaimer Website door Topsite